Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.
  • Corona Virüsüne Karşı Tedbir Aldık.

25 Mar 2020

Eymir belediyesi olarak tüm personelimiz le beraber Corana virüs tedbirleri için Tüm cadde sokaklar yıkandı, ilcalamalar dezenfekte ekibimiz yaptı,halkımız yaşlılarımız evde olanlara evinde dışarda esnaf arkadaşlarımızın iş yerinde eldiven ve maske dağıtımı yapıldı .ihtiyacı olan vatandaşlarımızla ilgileniliyor ..ulasamadiklarimiz için irtibat telefonlarımız anons ediliyor .Evinde kal EYMIR .Ayrıca tüm belediye ekibimizde teşekkür ediyorum gerçekten titiz duyarlı ve azimleler...